VEČERNA TOALETA, ELLE STYLE AWARDS BY ŠKODA 2015

Napisal/a: No tags Permalink 2

Težko se izognem črni barvi, še posebej, ko je govora o večerni toaleti. A ker sem bila v črnem lani, je bila misija najti popolno večerno obleko malenkost bolj zahtevna kot običajno.

Doma sem imela pripravljeno temno modro obleko, v trgovini sem iskala zlato, nato pa sem se povsem slučajno zaletela v belo blago posuto s 3D cvetličnim vzorcem. Vedela sem kakšno obleko si bom sešila.

petra2-page-001

 

Ker sem želela ohraniti romantičen in vilinski značaj obleke sva se z Maretom Filipičem, ki je tokrat poskrbel za mojo pričesko, odločila, da bo ta ‘nepopolno’ speta in da bo s pomočjo prepletanja barva las še bolj naravna in sveža. Pika na i sta srebrni igli s cvetjem Skušek.

Pri izbiri modnih dodatkov sem odločila za delikaten nakit Zlatarna Celje in izbrala dve tanki zlati zapestnici s cvetjem in zvezdicami ter uhane iz zadnje kolekcije Romantic; denarnico Chanel, ki sem jo spremenila v večerno torbico; pas Max Mara, ki sem ga okrasila z broško Skušek; sandale iz satena Vincenza.

Najlepše večerne toalete na Elle Style Awards 2015

Po najbolj seksi čipkastima oblekama sta posegli Maja Bulc in Prisha Justinek Alfirev.

petra3-page-001

 

Pravijo, da sva bili z Lorello Flego najbolje usklajeni par. Lorella nosi čudovito večerno obleko Jenny Packham.

_MG_7461

 

Večerno toaleto v sodobnih etno ritmih (vzorci, tekstilje, barvna kombinacija) sta najbolje nosili Tjaša Železnik in Ula Furlan.

petra4-page-001

Dunja Mantel in Barbara Sekirnik sta črno barvo nadgradili s svežim pristopom k stiliranju in drznim posegom v klasični kroj večerne obleke.

DPP_0679

Igra volumnov je bila prava izbira za Majo Ferme, ki je nosila lastno kreacijo in Tjašo Kokalj v obleki Maje Štamol.

petra5-page-001

Dnevno toaleto v večerni preobleki sta si izbrali Urška Draž in Hannah Mancini.

petra6-page-001(1)